Een hybride fiets combineert het aangename van een allround sportieve stadsfiets met het rendement van een echt sportieve toerfiets.

Een hybride fiets kenmerkt zich door of een derailleur systeem met veel versnellingen waar u qua bereik altijd en overal genoeg aan hebt. De hybride fiets is standaard voorzien van spatborden, bagagedrager en meestal ook van verlichting en slot. Een hybride is een kameleon. Een hybride fiets is in te stellen als recht-op-zit comfort fiets en ook als voor-over-gebogen sportief. Als u perfect op uw fiets wilt zitten dan kunnen wij een fietsmeting voor u uitvoeren.

Een hybride fiets leent zich voor recreatief gebruik (ook buiten Nederland). Daarbij is het een ideale fiets voor woon-werkverkeer. Met name als u van doorfietsen houdt en/of een serieuze afstand hebt af te leggen. Een open derailleur systeem vraagt vooral aandacht in het onderhoud, het onderhouden zelf stelt niet veel voor.

Ziet u op tegen het onderhoud van het derailleursysteem dan zijn er ook voldoende stadsfietsen met sportieve uitstraling. Trek heeft in dit geval een uitgebreide reeks stadsfietsen die opvallend licht fietsen door een uitgekiende geometrie. Hiermee combineert u het sportieve fietsen met een onderhoudsarme fiets.

Trek website
Batavus website

Trek

Trek is een merk dat vooral bekend is geworden door hun inspanningen op Racefiets en Mountainbike gebied. Inmiddels is Trek ook bekend van de andere fietsen die ze maken zoals hybride fietsen. Met een hybride van Trek profiteert u van datgene wat ze op race en MTB gebied hebben ontwikkeld. Een Trek hybride is hierdoor geen gewone hybride. De fietsen worden speciaal voor Nederland ontwikkeld door Nederlanders die gebruik maken van de framebouw technologie waar Trek de race en mountainbikes mee ontwikkelt. Dit resulteert in lichtgewicht fietsen die comfortabel en heel licht rijden. Een Trek is een fiets die “wil”. Hiermee onderscheidt Trek zich t.o.v. de gangbare Nederlands merken.

Trek’s hebben een stijlvolle uitstraling. Een mooie afwerking, goede lak en een fantastische garantie. Als eerste eigenaar heeft u levenslange garantie op het frame. De fietsen hebben een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. U betaalt niets extra’s ten opzichte van een Nederlands merk maar krijgt daar wel een lichtere fiets voor.

We nodigen u graag uit ons live te bezoeken. Wilt u op voorhand de collectie bekijken dan verwijzen we u vooralsnog graag door naar de website van Trek.

Trek website

Batavus

verhaal nog schrijven

Batavus website