Lifestyle is een verzamelnaam voor alle "stads"fietsen die lekker uitgesproken zijn. Ze hebben meer aandacht voor ontwerp, stijl en klasse. Deze fiets zet en volgt trends en is er een waar je jezelf mee wilt en kunt identificeren. Hij of zij is er in veel verschijningsvormen en subvarianten. Van recht toe recht aan rekjes fietsen tot vlotte sophisticated design studies. Het is een fiets die zo langzamerhand het fiets-straatbeeld overneemt en het fietsen nog leuker maakt. Kijk bij merken voor het uiteenlopende aanbod.

Batavus website
Cortina website

Batavus

Batavus is een kwalitatief sterk merk met een brede doordachte collectie. De Batavus fietsen zijn continue in ontwikkeling. De markt wordt nauwlettend gevolgd, er wordt goed samengewerkt met de Batavus dealers en er wordt veel aan consumenten onderzoek gedaan. Zo ontstaat er een collectie fietsen die technisch goed aansluit bij het gewenste gebruik en die qua styling en uitstraling aan uw verwachtingen voldoet.

Veel fietsers vinden een Batavus prettig rijden. Dit komt doordat de bouw van de fiets, de geometrie, per soort fiets goed aansluit op het gebruikersdoel. De kwaliteit van de Batavus fietsen, hun visie en de onderlinge samenwerking is voor Het Fietsenhuis de reden om veel met dit merk te werken. Kom naar de winkel, maak u wensen kenbaar en raak overtuigd door het rijplezier van de Batavus.

Wilt u nog meer weten over Batavus. Kijk dan op hun website bij stadsfietsen voor meer informatie.

Batavus website

Cortina

Cortina lifestyle fietsen zijn fietsen die echt leuk zijn om te hebben. Deze eigentijdse fietsen hebben net dat beetje extra waardoor je er blij van wordt om er op te fietsen. Vlot, eigenwijs en no-nonsense. Er wordt veel aandacht besteed aan design. Cortina's hebben het! Het is een echt less is more merk. Op de fiets zul je weinig extra's ontdekken en baanbrekende vernieuwingen aan treffen. Er is focus juist op dat wat je echt nodig hebt en dat is prachtig vormgegeven en fietst nog lekker ook. Het is een mooie en lekkere fiets voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u nog meer weten over Cortina? Kijk dan op hun website voor meer informatie en kom naar de winkel voor een proefrit. We leveren jouw Cortina duurzaam rijklaar aan je af.

Cortina website