Het spreekt voor zich dat je op een speciale Moeder en Kinderen fiets ideaal de kinderen kan vervoeren. Deze speciale fietsen verschillen onderling best veel van elkaar. Bij de een ligt de nadruk bijvoorbeeld meer op de stabiliteit en het gebruik van de zitjes, bij de ander weer wat meer op de fietskwaliteiten zelf. Je moet echt een proefrit komen maken om te ervaren wat je het prettigst vindt. Bij Het Fietsenhuis hebben we de originele moederfietsen van de grote en kleinere merken. Daarnaast zijn er fietsen die minder uitgesproken moeder en kind zijn en toch heel geschikt om met kinderzitjes mee te fietsen. Wat past jou het beste? Kom naar de winkel en ontdek het welke gezinsfiets het beste bij u/jullie past.

Batavus website
Cortina website

Batavus

De Batavus moederfiets de Mambo deluxe is een doordachte mix tussen goed en veilig kinderen mee op de fiets en lekker fietsen. De fiets heeft een speciaal ontworpen frame dat helemaal doorloopt tot onder de bagagedrager. Dit maakt hem extra stabiel bij belasting. Er is voldoende ruimte voor de kinderzitjes en eventueel tassen en buggydrager. De fiets heeft een fijne geometrie (bouw van de fiets) waardoor die lekker fietst. De kwaliteit van de Batavus fietsen is top, ze zitten goed in de lak, hebben betrouwbare onderdelen en zijn gebruiksgericht. Kom naar de winkel voor een proefrit op deze Mambo, of een andere Mambo uit de lijn die minder uitgesproken moeder en kind zijn en toch goed geschikt voor kinderzitjes en zware belasting door het unieke frame.

Batavus website

Cortina

Wil je graag een moederfiets en wil je dat deze er lekker vlot uitziet? Kijk dan eens bij Cortina. Cortina is goed merk dat focust op mooi, basic en goed waardoor de fiets er leuk uitziet en aantrekkelijk geprijst is.

Een Cortina kenmerkt zich door een vlotte uitstraling en de fietsen zijn afgemonteerd met betrouwbare onderdelen die van een goed merk zijn. Op de fiets zul je weinig extra's ontdekken en weinig baanbrekende vernieuwingen aan treffen. What you see is what you get. De fietsen doen wat ze moeten doen. Lekker fietsen.

Wij maken jouw Cortina duurzaam en veilig rijklaar waardoor alle onderdelen en de lak goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. We adviseren om jaarlijks de fiets voor een onderhoudsbeurt te brengen. Hiermee garandeer je veiligheid, je verlengt de levensduur nog meer en je verkleint de kans op reparaties.

Cortina website