Mountainbikes hebben een speciaal plekje in het hart van Het Fietsenhuis. Al vanaf het prille begin, anno 1985, zagen wij deze fiets helemaal zitten. Veel medewerkers van Het Fietsenhuis beoefenen deze sport en dat heeft zo zijn weerslag in onze bedrijfsvoering. Het is dan ook niet voor niets dat er bij Het Fietsenhuis heel veel te vinden is aan MTB's, maar zeker ook aan alles wat daar verder bij hoort zoals kleding, helmen, schoenen, allerlei accessoires en metingen. 

De verscheidenheid aan MTB's vragen inzicht om tot een juiste beslissing te komen. Bij de Het Fietsenhuis denken we graag met je mee. We geloven dat er voor iedereen een persoonlijke beste fiets is. Dit hangt af van je gebruiksdoel, je intentie, je eisenpakket, je smaak, je budget en zeker ook van jouw fysieke afmetingen. Om een goede vertaalslag te kunnen maken van jouw fysieke afmetingen naar de juiste fiets afmetingen en geometrie werken we met Body Scanning. Dit helpt in de fietskeuze en garandeert een goede zit afgestemd op jouw fietsgebruik en intentie.  

Wij verkopen de mountainbike van Trek. Trek is een echt kwaliteitsmerk! Een merk dat redelijk voorop loopt in de markt en durft te innoveren. Met een Trek heeft u een betrouwbare fiets waar goed over nagedacht is en waarbij u profiteert van jarenlange ervaring die opgedaan is o.a. in de wedstrijdsport.

Trek heeft een enorm brede collectie fietsen met als doel voor iedereen een passende fiets aan te kunnen bieden. Van recreatie mountainbike tot wedstrijd fiets kunt u bij ze terecht. Met een Trek koopt u altijd iets extra’s. Er zit veel toegevoegde waarde in elke Trek. Trek fietsen kloppen, frame en afmontage zijn goed op elkaar afgestemd. De bouw van een Trek, de geometrie is doordacht en voor veel Nederlanders prettig.

Bij Het Fietsenhuis zijn we onder de indruk van wat Trek presteert. Trek is een merk dat vooruit wil, de wereld wil laten fietsen op allerlei fronten. Trek is een bedrijf waar we goed mee samen kunnen werken. Ze hechten net als wij bij Het Fietsenhuis veel waarde aan een tevreden klant. Dan klikt het al snel.

Trek website