Of je nu een kommetjes jager bent of een recreant? Fietsen is vrijheid! En jij wilt racefiets plezier in alles. Dat gaat wat ons betreft niet alleen over de fiets, maar aan alles er om heen en er bij . Het gehele plaatje op maat voor jou invullen. Erachter komen wat voor jou het beste is. Dat is waar we goed in zijn en wat super werkt als wij het vooral samen met jou doen. Om dat te bereiken luisteren we goed naar je, stellen we de juiste vragen en vragen we goed door zodat we echt met je mee kunnen denken zodat we een goede vertaalslag kunnen maken naar wat voor jou het beste is.

Bij een racefiets gaat het er om met maximaal comfort het hoogste rendement te behalen. Door geavanceerde materiaal toepassingen zoals carbon is het mogelijk lichtlopende fietsen te maken die ook comfortabel zijn om op te rijden. Sturen, zadels, versnellingen, remmen, wielen, alles is in ontwikkeling om de gebruiksvriendelijkheid van de racefiets te verhogen en de fiets lichter te laten lopen. Alle ontwikkelingen samen maken een dermate groot verschil dat je nieuwe racefiets nog maar weinig overeenkomt met vorige generaties. Kom naar de winkel en laat je verrassen door al het moois. Wij zijn actieve racefietsers, sleutelen graag aan je racefiets en staan je bij met de aanschaf van een nieuwe racefiets en aanverwante spullen.

De ontwikkelingen zijn inmiddels doorgedrongen in elk prijssegment waardoor er voor iedereen een bereikbare invulling is. Daarbij kijken en luisteren we vooral naar jou. Jij zelf, je gebruiksdoel, je wensen, jouw budget en eventuele fysieke klachten bepalen wat voor jou de beste fiets is. We kijken naar je door je goed op te meten. Je fysieke afmetingen bepalen in combinatie met jouw fietsintentie en voorkeuren het soort racefiets met de juiste geometrie en maat. We gebruiken hiervoor CRM Bodyscanning in combinatie met onze eigen expertise. Voor het juiste zadel, de juiste schoenen en correctie zooltjes beschikken we over speciale meetapparatuur om het feestje helemaal af te maken.

Wij verkopen de racefietsen van Trek. Trek is een echt kwaliteitsmerk! Een merk dat redelijk voorop loopt in de markt en durft te innoveren. Met een Trek heeft u een betrouwbare fiets waar goed over nagedacht is en waarbij u profiteert van jarenlange ervaring die opgedaan is o.a. in de wedstrijdsport.

Trek heeft een enorm brede collectie fietsen met als doel voor iedereen een passende fiets aan te kunnen bieden. Van recreatie racefiets tot wedstrijdfiets kunt u bij ze terecht. Met een Trek koopt u altijd iets extra’s. Er zit veel toegevoegde waarde in elke Trek. Trek fietsen kloppen, frame en afmontage zijn goed op elkaar afgestemd. De bouw van een Trek, de geometrie is doordacht en voor veel Nederlanders prettig.

Bij Het Fietsenhuis zijn we onder de indruk van wat Trek presteert. Trek is een merk dat vooruit wil, de wereld wil laten fietsen op allerlei fronten. Trek is een bedrijf waar we goed mee samen kunnen werken. Ze hechten net als wij bij Het Fietsenhuis veel waarde aan een tevreden klant. Dan klikt het al snel.

Door alle inspanningen krijg je bij ons gegarandeerd fietsplezier. Daar staan we voor. Fiets je bij ons de deur uit met je nieuwe racefiets dan weet je zeker dat de fiets past bij je gebruikersdoel, dat je er ergonomisch goed op zit. Alles past! Mocht in de praktijk blijken dat je ongemakken ervaart dan kom je terug en dan passen we zaken aan.

Trek website