Zoek je een fiets waar jij dolgraag mee wilt fietsen en die je ouders ook nog acceptabel vinden? Dat moet je bij Het Fietsenhuis zijn want daar snappen ze dat jij op een fiets wilt rijden waar jij blij van wordt en mee gezien wil worden. Je moet dat dus even slim aanpakken met je ouders. Kom naar de winkel en wij zorgen ervoor dat jij en je ouders blij zijn met de fiets waar je de winkel mee uit fietst.

Batavus website
Cortina website
Trek website

Batavus

Met een Batavus koop je een betrouwbare fiets. Batavus fietsen zijn helemaal van deze tijd en zijn er in veel geuren en kleuren. Van trendy gewaagd tot no-nonsense strak en simpel. Kom naar de winkel en check het aanbod eens. Eenmaal de fiets gevonden die bij je past? Wij maken jouw fiets perfect rijklaar zodat je er veilig en duurzaam gebruik van kunt maken. En als er wat met je fiets mis is, fiets je gemakkelijk bij ons binnen. Wij verhelpen het euvel direct en als het wat langer gaat duren fiets je met een gratis leenfiets weer verder.

Batavus website
 

Cortina

Is goed goed genoeg? En moet het wel betrouwbaar en veilig zijn en het lieft ook er heel leuk uitzien? Cortina! Koop jouw Cortina bij ons. We maken hem super rijklaar waardoor die lang goed blijft en je weinig kans op pech onderweg hebt.

Een Cortina kenmerkt zich door een afmontage waarbij de onderdelen betrouwbaar en van een goed merk zijn. Op de fiets zul je weinig extra's ontdekken en geen baanbrekende vernieuwingen aan treffen. Het is een slimme basis fiets zonder opsmuk. Er zit precies datgene op wat je wilt en het ziet er allemaal lekker eigentijds uit.

Vanaf 24" zijn er leuke Cortina's en de volwassen Cortina's beginnen al bij 50 cm. waardoor jij al heel snel op een grote fiets kunt waar je lang mee door kunt fietsen. Dat is wel zo relaxt.  

Cortina website

 

Trek

Een Trek is een fiets waar pit in zit. Dus zoek je een fiets die lekker licht en snel fietst? Trek is dan jouw merk. Trek's hebben een stijlvolle uitstraling. Een mooie afwerking, goede lak en een fantastische garantie. De fietsen hebben een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Je betaalt niets extra's ten opzichte van een Nederlands merk maar krijgt daar wel een lichtere fiets voor. Een Trek rijdt als een Trek en dat is anders dan een Batavus of Gazelle.

Kom naar de winkel om te kijken of een Trek iets voor je is. Eenmaal de fiets gevonden die bij je past? Wij maken jouw fiets perfect rijklaar zodat je er veilig en duurzaam gebruik van kunt maken. En als er wat met je fiets mis is, fiets je gemakkelijk bij ons binnen. Wij verhelpen het euvel direct en als het wat langer gaat duren fiets je met een gratis leenfiets weer verder.

We nodigen u graag uit ons live te bezoeken. Wilt u op voorhand de collectie bekijken dan verwijzen we u vooralsnog graag door naar de website van Trek.

Trek website