De stadsfiets is er in allerlei varianten. Die varianten hebben een ding gemeen: die fiets is vaak een alleskunner, een en-en verhaal, de kids naar school brengen, doorvliegen naar het werk, een boodschap, 's avonds naar de sportschool. Vaak moet er dan ook van alles mee. Echter, het is niet alleen maar functionaliteit. Het moet wel leuk zijn. Zo leuk dat u er met plezier op springt. Bij Het Fietsenhuis snappen we dit, en daarom is het aanbod breed. Van eenvoudig recht toe recht aan voor de korte ritjes tot luxe met veel comfort en versnellingen ook geschikt voor langere afstanden. En om alles mee te nemen en te kunnen doen hebben ze bij Het Fietsenhuis slimme accessoires en oplossingen die het leven net iets leuker en makkelijker maken.

Wilt u wel of geen versnellingen? Handremmen of een terugtraprem? Wel of geen vering? Middle of the road of iets aparts? Het Fietsenhuis heeft de fiets die het beste bij u past. Een waar u echt blij van wordt en met plezier de auto voor laat staan. Eenmaal uw fiets gevonden is alles in huis om het plaatje compleet te maken met eerder genoemde extra's die het uw fiets maken.

Batavus

Batavus is een kwalitatief sterk merk met een brede doordachte collectie. De Batavus fietsen zijn continue in ontwikkeling. De markt wordt nauwlettend gevolgd, er wordt goed samengewerkt met de Batavus dealers en er wordt veel aan consumenten onderzoek gedaan. Zo ontstaat er een collectie fietsen die technisch goed aansluit bij het gewenste gebruik en die qua styling en uitstraling aan uw verwachtingen voldoet.

Veel fietsers vinden een Batavus prettig rijden. Dit komt doordat de bouw van de fiets, de geometrie, per soort fiets goed aansluit op het gebruikersdoel. Bovendien innoveert Batavus met slimme noviteiten die het fietsen veraangenamen. Ter illustratie: De lijn Mambo fietsen hebben een frame dat helemaal doorloopt direct onder de bagagedrager, erg stevig voor belasting waardoor de fiets minder zwabbert en stabieler rijdt.

De kwaliteit van de Batavus fietsen, hun visie en de onderlinge samenwerking is voor Het Fietsenhuis de reden om veel met dit merk te werken. Kom naar de winkel, maak u wensen kenbaar en raak overtuigd door het rijplezier van de Batavus.

Bij stadsfietsen vindt u de basic varianten die vooral geschikt zijn voor korte ritjes en bij allround de wat luxere modellen die ook geschikt zijn voor grotere afstanden.

Batavus website

Trek

Trek maakt vlotte en lichtgewicht stadsfietsen. Dit komt daardat het merk ooit begonnen is met racefietsen en mountainbikes en dat zit in hun DNA. Een "gewone" Trek is geen gewone fiets, het merk onderscheidt zich nadrukkelijk. De fietsen worden speciaal voor Nederland ontwikkeld door Nederlanders die gebruik maken van de framebouw technologie waar Trek de race en mountainbikes mee ontwikkeld. Dit resulteert in lichtgewicht fietsen die comfortabel en heel licht rijden. Een Trek is een fiets die wil, er zit pit in.

Trek's hebben een stijlvolle uitstraling. Een mooie afwerking, goede lak en een fantastische garantie. Als eerste eigenaar heeft u levenslange garantie op het frame. De fietsen hebben een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. U betaalt niets extra's ten opzichte van een Nederlands merk maar krijgt daar wel een lichtere fiets voor. Een Trek rijdt als een Trek en dat is anders dan een Batavus of Gazelle. Kom naar de winkel voor een proefrit en ervaar of een Trek ook wat voor u is. Klikt het tussen u en een Trek dan leveren wij uw nieuwe Trek duurzaam rijklaar gemaakt af voor zorgeloos fietsplezier.

Kom naar de winkel en maak vooral een proefrit op een Trek. Kijk onder stad bij tabje stad en recreatie onder city series vindt u de basic modellen (vooral geschikt voor kortere ritjes) en bij L-series vindt u de sportievere comfort modellen (ook geschikt voor langere woon/werk afstanden en licht recreatief gebruik).

Trek website

Cortina

Het modieuze fietsmerk, fiets & fashion.

Wilt u een goede én mooie stadsfiets? Kijk eens bij het merk Cortina. Cortina is een prima fiets voor een aantrekkelijke prijs.

Een Cortina kenmerkt zich door een vlotte uitstraling die goed aansluit bij de tijdgeest. Bovendien is het een lekker lichte fiets die vlot fietst. Er wordt veel aandacht besteed aan design. Cortina's hebben het! Het is een echt less is more merk. Op de fiets zult u weinig extra's ontdekken en baanbrekende vernieuwingen aan treffen. Cortina's zijn afgemonteerd met betrouwbare merk onderdelen.Het is een basis fiets zonder poespas. Is een Cortina goed rijklaar gemaakt en breng je hem jaarlijks voor een beurtje dan zul je er onbezorgd fietsplezier aan beleven.

Cortina website