De trekking fiets is bij uitstek geschikt voor meerdaagse fietstochten en fietsvakanties. Met zware bepakking over lange golvende wegen door een eindeloos mooi landschap of onder de overhangende takken door over een kronkelig bospad, het kan allemaal met deze alleskunner, de pakezel onder de fietsen.

U kunt het met een trekking fiets zo gek maken als u zelf wilt net zoals dat geldt voor de tochten/vakanties die er mee wilt ondernemen. Relatief eenvoudig of heavy use. Gewoon goed met een derailleur of Alfine of super goed met Rohloff of Rohloff riem. Bij het Fietsenhuis weten we wat er bij komt kijken als u echt op pad wilt. Kom naar de winkel voor de trekkingfiets die bij u past. We hebben of maken (of beter laten maken) niet alleen de juiste fiets, alle extra's zoals tassen en GPS zijn, incl. bijbehorende kennis en ervaring, ruimschoots aanwezig.

Trek website
Batavus website

Trek

Trek is een merk dat vooral bekend is geworden door hun inspanningen op Racefiets en Mountainbike gebied. Inmiddels is Trek ook bekend van de andere fietsen die ze maken zoals trekking fietsen. Met een trekking fiets van Trek profiteert u van datgene wat ze op race en MTB gebied hebben ontwikkeld. Een Trek trekking of fietsvakantie fiets is hierdoor geen gewone fiets. Het zijn echte lichtgewicht fietsen die comfortabel en heel licht rijden. Deze Trek fietsen zijn uitermate geschikt voor dagtochten en fietsvakanties.

Trek's hebben een stijlvolle uitstraling. Een mooie afwerking, goede lak en een fantastische garantie. Als eerste eigenaar heeft u levenslange garantie op het frame. De fietsen hebben een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Bij Het Fietsenhuis zijn we onder de indruk van wat Trek presteert. Trek is een merk dat vooruit wil, de wereld wil laten fietsen op allerlei fronten. Trek is een bedrijf waar we goed mee samen kunnen werken. Ze hechten net als wij bij Het Fietsenhuis veel waarde aan een tevreden klant. Dan klikt het al snel.

We nodigen u graag uit ons live te bezoeken. Wilt u op voorhand de collectie bekijken dan verwijzen we u vooralsnog graag door naar de website van Trek.

Trek website

Batavus

 

Batavus website