Roscoe is de ideale trail hardtail. Brede 2.8 inch banden bieden een overvloed aan vertrouwenwekkende grip en blijven in extreme terreinomstandigheden aan de bodem kleven terwijl ze ook gemakkelijk over obstakels rollen.

Wil je de mogelijkheden van een full suspension trailbike, maar dan met de eenvoud van een hardtail? Zoek dan niet verder. Roscoe is de 27.5plus mountainbike die elke rit beter maakt dan de vorige.

Brede 27.5plus banden

2.8 inch plus banden geven je op elke trail extra grip en vertrouwen.

Lichtgewicht aluminium frame

Het Alpha Silver aluminium frame is licht, sterk en soepel.

Dubbel zo stijf: Boost141/110

De extra brede 141 mm inbouwbreedte achter en 110 mm vóór resulteert in sterkere, stabielere wielen waardoor bovendien bredere banden, een kortere liggende achtervork en meer aandrijfopties mogelijk zijn.

Voor stevig trailgebruik

Geveerde voorvorken met meer veerweg, een robuuste schuin toelopende balhoofdbuis en een trailgeometrie bieden een vertrouwd aanvoelend stuurgedrag in elk soort terrein.

De Trek Roscoe kan alles aan! Door de brede banden heb je een fantastische wegligging en voel het alsof je aan de grond plakt. Door deze wegligging kan je harder door de bochten en ook bergaf voelt de fiets rustiger aan.

Door de bredere naven heb je sterkere, stabieler wielen die de fiets erg stijf maken, waardoor er meer kracht in de voorwaarste beweging gaat zitten. De 120 mm veerweg (t.ov. 100 mm in de X-caliber en Procaliber) geeft je ongekend comfort bij ieder obstakel wat op je pad komt.

De Roscoe 8 en 9 hebben ook een seatdrop, zodat je tijdens afdalingen je zwaartepunt kan verlagen en tijdens verbindingsstukken op routes net een stukje hoger kan gaan zitten.

Met 1x 11 versnellingen kan je iedere berg beklimmen en op de rechte stukken haal je gemakkelijk 35 km/u. 

 

De Roscoe collectie betaat uit 5 modellen, klik op de link om naar de website van Trek te gaan, met daarop ook de specificaties)

Roscoe 7 (€ 899)

Roscoe 8 (€ 1099)

Roscoe 9 (€ 1299)

Roscoe 7 (Women Specific Design) (€ 899)

Roscoe 8 (Women Specific Design)(€ 1099)

Ben je ook net zo enthousiast al wij zijn over de Roscoe en kan je niet wachten om hem te proberen? Dat kan! Wij hebben een Roscoe 9 als testfiets!