Het is allemaal snel gegaan, het pand stond te koop, omdat Theo (67) binnen een paar jaar met pensioen wil gaan, en het verkopen wel een tijdje kon duren. Fons zou de zaak voortzetten op een andere locatie in Ledeacker of Sint Anthonis, maar dat is op dit moment door Corona geen haalbare situatie.

Door Corona zijn er veel meer mensen gaan fietsen, wat ertoe heeft geleid dat er op dit moment weinig fietsen, onderdelen en accesoires te krijgen zijn. Een leverdatum van een jaar is helaas meer regel dan uitzondering, waardoor Fons geen goede start kan maken. Hierdoor hebben wij helaas de keuze moeten nemen om na 108 jaar het familiebedrijf op te heffen.

Service en garantie hebben wij altijd erg belangrijk gevonden en dat stokje neemt Bike Totaal Rob's Tweewielers in Boxmeer van ons over. Onze klanten zijn daar van harte welkom, de nog niet uitgevoerde servicebeurten kunnen daar uitgevoerd worden en ook in garantiegevallen zal Bike Totaal Rob's Tweewielers dit oplossen. Het kan zijn dat Theo dit zelf doet, hij zal nog een paar dagen in de week werkzaam zijn bij Bike Totaal Rob's Tweewielers, op de stationsweg 16 in Boxmeer.

Wij willen onze klanten bedanken voor het begrip en vertrouwen, maar vooral voor de 108 jaar die wij met veel plezier in dit vak hebben kunnen werken.

Vanaf 29 mei zullen de deuren definitief dicht gaan, wij zijn dan telefonisch niet meer bereikbaar, maar je kan ons nog wel bereiken op theoaben@fietsentheoaben.nl

Theo, Bep en Fons