Wat heeft het Fietsenhuis U te bieden

In onze winkel hebben wij een groot aanbod aan fietsen staan, zodat je altijd kan zien en proberen welke fiets het beste bij je past. Wij en ons personeel staan altijd voor je klaar om je vriendelijk en deskundig te helpen. Wij denken met je mee en durven ook een oplossing op maat voor je te zoeken en te maken! Wij hebben ook veel kleding, accessoires en onderdelen op voorraad zodat je vaak snel geholpen bent.

Één van de belangrijkste punten bij de aanschaf van een fiets is de juiste zithouding. Door onze jarenlange ervaring hebben wij daar een goede kijk op. We hebben ook een geavanceerd meetsysteem zodat wij ook kunnen meten hoe wij een fiets af moeten stellen. Zadelhoogte, stuurhoogte, zadelrugstand, stuurpen-zadel-afstelling en framemaat zijn bepalend voor het ulitieme fietsplezier.

In onze moderne en open werkplaats staan elke dag onze ervaren monteurs klaar om uw fiets zo snel mogelijk te repareren. Of uw fiets kort of lang moet blijven, een (elektrische) leenfiets is geen probleem! Wij gaan ieder jaar ook vele trainingen, workshops en beurzen om ervoor te zorgen dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van race, atb, stads en elektrische fietsen.

Al meer dan 100 jaar goed en eerlijk advies!

In 1913 begon Dorus Aben op de Dorpsstraat 2 een fietsen, motoren, naaimachines & sigarenwinkel. In 1945, na de oorlog hebben de zonen Koos en Theo het bedrijf overgenomen. In 1960 was de zaak inmiddels uitgegroeid tot een begrip in ‘t Leker en omstreken. Toen is er voor gekozen om het huidige pand op de Dorpsstraat 3 te laten bouwen, volledig gericht op de verkoop van fietsen en bromfietsen. De naam Koos Aben werd een begrip in het hele land van Cuijk. In 1982 werd zoon Theo de 3e generatie fietsspecialist. Tot op de dag van vandaag is Theo niet alleen eigenaar maak ook fietsliefhebber in hart en nieren. Op de gewone fiets, mountainbike, race of tourfiets, kun je hem tegen komen. Hier in ‘t leker of in de rest van Europa. Een dag niet gefietst is een dag niet geleefd!

Al jarenlang verkopen wij A-merken fietsen, Trek, Batavus, Cortina en Alpina. Veel fietservaring, de liefde voor de fiets, deskundigheid en eerlijk advies, daarvoor bent u al meer dan 100 jaar bij ons aan het juiste adres.